Recensies

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wat anderen zeggen over Care for Women

“Bij UMCU zochten we naar een manier waarop we Women’s Health en deze manier van denken handen en voeten konden geven. Daarbij kijk je natuurlijk ook naar wat er reeds bestaat op dat gebied, en dan kom je al snel bij Care for Women uit. Bovendien was er ook een persoonlijke ‘click’ met directeur Catherine van Heest, we hebben dezelfde visie en kunnen bovendien goed samen door een deur. En dat is belangrijk, want met zo’n intensieve samenwerking ga je toch een spannend avontuur aan.”

Professor dr. Bart Fauser
UMC Utrecht

“Fantastisch, fantastisch, fantastisch. Ik wou dat jullie er al jaren eerder waren. Al jaren liep ik te tobben, maar ja ik dacht toch dat ik mij een beetje aanstelde. Dus niet, dat is mij nu wel duidelijk. Toen ik jullie website voor het eerst bezocht was ik bang dat jullie teveel een privékliniek zouden zijn en dus ook duur. Maar helemaal niet. Jullie behandelingen zijn net zo duur en zelfs goedkoper, maar wat een warmte en persoonlijk gevoel geven jullie aan mensen. Maakt mij echt dat ik het gevoel heb gekregen dat jullie mij willen helpen en dat ik dus geen zeurkous ben.

Jullie maken het echt waar. Ik vertel het inmiddels iedereen: blijf er niet mee lopen……. hier begrijpen ze echt hoe ze je kunnen helpen en ze hebben echt verstand van wat er bij ons vrouwen speelt. Bovendien is het toch een fijn gevoel dat als ze het niet weten, ze aan hun collega’s ook om raad kunnen vragen!!!!!!!!!!

Dank jullie wel voor jullie lieve hulp en ik blijf lekker komen hoor, al is het maar om mij af en toe lekker te laten verwennen.”

Maria (66 jaar)
Cliënte

Ik ben oorspronkelijk uit nieuwsgierigheid gegaan. Ik wilde wel eens weten of mij dit zou bevallen. Ik heb er een hele prettige ervaring aan over gehouden. Ik wil niet zeggen dat ik ergens anders niet goed geholpen zou zijn hoor, maar bij Care for Women is er een stuk extra aandacht voor vrouwelijke zaken en voor jou als vrouw en dat heb ik als heel fijn ervaren!

Inèz
Cliënte

“Ik was echt benieuwd hoe het in dit centrum zou zijn. Ik had al een tijdje last van depressiviteit. Daar lag ook echt een oorzaak achter. Omdat ik ook wat aan mijn voeding moest doen, werd er overlegd. dat was heel prettig. Nu kon dat samen gecombineerd worden. Bovendien hadden ze ook onderling met elkaar contact.”

 Thecla (54 jaar)
Cliënte

“Ik wilde met voetreflex mijn evenwicht verbeteren. Dat is gelukt. Ik loop nu weer zonder rollator. Zelfs de trap van het Care for Women centrum is voor mij geen horde meer. En dat al na drie behandelingen.Ik ben hier reusachtig blij mee.”

Diana (89 jaar)
Cliënte

“De voetreflexbehandelingen hebben onderstaande verbeteringen bij mij te weeg gebracht: – De pijn in de holtes naast mijn neus is weg; – De pijn onder mijn ribben is weg;- Ik ben ‘s morgens minder stijf bij het opstaan;- Ik heb meer eetlust gekregen;- Ik val sneller in slaap;- Wel moet ik meer plassen.” 

Lia (67 jaar)
Cliënte

N

Veelbezocht

Sinds Care for Women is opgericht hebben meer dan 100.000 vrouwen de organisatie bezocht.

N

Dóór en vóór vrouwen

Care for Women is opgericht dóór en vóór vrouwen. Hierdoor weten we met welke vragen jij als vrouw kunt zitten en helpen we je hier graag mee.

N

Samenwerking

Care for Women werkt intensief samen met verschillende ziekenhuizen, waaronder het UMC Utrecht.