Het centrum

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Introductie

Een warme ontvangst, een veilige plek waar je welkom bent om al je vragen te stellen, waar professioneel met elkaar wordt samengewerkt door verschillende dienstverleners.

Waar kennis en kwaliteit belangrijk zijn, in een nog steeds betaalbare omgeving, vaak vergoed door de zorgverzekeraars. Geen privékliniek, maar een toegankelijk centrum voor iedere vrouw; jong en oud. Een plek waar alles bespreekbaar is en waar je altijd terecht kunt.

“Het Centrum Care for Women geeft mij het gevoel mens te zijn, omdat zij mijn vraag begrijpt en zij mij belangrijk vindt. Ik doe ertoe. Ik, als vrouw ben het hart van het centrum. Care for Women wil er dan ook alles aan doen mij te helpen bij het vinden van een oplossing.”

“Jij als vrouw, bent het hart van dit centrum”

Catherine van Heest
Initiatiefnemer

Recensies

“Bij UMCU zochten we naar een manier waarop we Women’s Health en deze manier van denken handen en voeten konden geven. Daarbij kijk je natuurlijk ook naar wat er reeds bestaat op dat gebied, en dan kom je al snel bij Care for Women uit. Bovendien was er ook een persoonlijke ‘click’ met directeur Catherine van Heest, we hebben dezelfde visie en kunnen bovendien goed samen door een deur. En dat is belangrijk, want met zo’n intensieve samenwerking ga je toch een spannend avontuur aan.”

Professor dr. Bart Fauser
UMC Utrecht


“Fantastisch, fantastisch, fantastisch. Ik wou dat jullie er al jaren eerder waren. Al jaren liep ik te tobben, maar ja ik dacht toch dat ik mij een beetje aanstelde. Dus niet, dat is mij nu wel duidelijk. Toen ik jullie website voor het eerst bezocht was ik bang dat jullie teveel een privékliniek zouden zijn en dus ook duur. Maar helemaal niet. Jullie behandelingen zijn net zo duur en zelfs goedkoper, maar wat een warmte en persoonlijk gevoel geven jullie aan mensen. Maakt mij echt dat ik het gevoel heb gekregen dat jullie mij willen helpen en dat ik dus geen zeurkous ben.

Jullie maken het echt waar. Ik vertel het inmiddels iedereen: blijf er niet mee lopen……. hier begrijpen ze echt hoe ze je kunnen helpen en ze hebben echt verstand van wat er bij ons vrouwen speelt. Bovendien is het toch een fijn gevoel dat als ze het niet weten, ze aan hun collega’s ook om raad kunnen vragen!!!!!!!!!!

Dank jullie wel voor jullie lieve hulp en ik blijf lekker komen hoor, al is het maar om mij af en toe lekker te laten verwennen.”

Maria
Cliënte

 


“De meerwaarde van voetreflexmassage is voor mij, dat ik er meer energie van krijg. Mijn “lichamelijke kwaaltjes” waren ook in de reflexzones op mijn voeten terug te vinden. Ja zo blijkt maar weer dat ons lichaam ECHT is weerspiegeld in de voeten.”

Truus (70 jaar)
Cliënte

 

N

Veelbezocht

Sinds Care for Women is opgericht hebben meer dan 100.000 vrouwen de organisatie bezocht.
N

Dóór en vóór vrouwen

Care for Women is opgericht dóór en vóór vrouwen. Hierdoor weten we met welke vragen jij als vrouw kunt zitten en helpen we je hier graag mee.
N

Samenwerking

Care for Women werkt intensief samen met verschillende ziekenhuizen