Diensten

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Maak kennis met het team

Door verschillende dienstverleners wordt hier samengewerkt met maar één doel; jou helpen met de vraag waar jij mee zit. Er wordt gezocht naar een oplossing die bij jou past en waar jij je prettig bij voelt.

De dienstverleners in het centrum hebben er bewust voor gekozen om zich te verdiepen, te scholen en verder te ontwikkelen op het gebied van de gezondheid en het welzijn van vrouwen. Op kwalitatief hoog niveau werken zij samen om van elkaar te leren en de zorg te verbeteren. Iedere vraag mag gesteld worden en de dienstverleners staan open voor iedere mogelijke oplossing.

Zij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en zijn van mening dat een goede zorgverlener ook iemand is, die oprecht wil proberen om jou te helpen op een manier waar jij je prettig bij voelt. Kijk hieronder voor meer informatie over de dienstverleners.

Acupuncturiste & Kruidentherapeute

Laurence Giordani

Haarwerker & Hoofdhuidspecialist

Tineke Uffen

Psycholoog & Integraal coach

Anne-Ruth van Hasselt

Orthomoleculair
therapeut

Vera van Randwijck

(Medisch) Pedicure

Jacquelien Flipse

Collega’s gezocht

Bekken / Fysiotherapeut

Wij zijn per direct op zoek naar een bekken / fysiotherapeut! Ben jij geïnteresseerd in deze openstaande vacature? Neem dan contact op!

Klassiek Homeopaat

Wij zijn per direct op zoek naar een klassiek homeopaat! Ben jij geïnteresseerd in deze openstaande vacature? Neem dan contact op!

Massagetherapeut

Wij zijn per direct op zoek naar een massagetherapeut! Ben jij geïnteresseerd in deze openstaande vacature? Neem dan contact op!

Schoonheidsspecialiste

Wij zijn per direct op zoek naar een schoonheidsspecialiste! Ben jij geïnteresseerd in deze openstaande vacature? Neem dan contact op!

Voetreflexoloog

Wij zijn per direct op zoek naar een voetreflexoloog! Ben jij geïnteresseerd in deze openstaande vacature? Neem dan contact op!